8. SINIFLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ 04.06.2021

Sevgili öğrencilerim, 5. sınıftan beri bilgi ve beceri donanımlarınızı geliştirerek hazırlandığınız sınavda emeklerinizin karşılığını alacağınızdan eminim. Bu ana kadar birçok proje, ödev yapıp soru, denemeler çözdünüz. Çözdüğünüz her soruda ya kendinizi takdir ettiniz ya da ‘‘Bunu da öğrenmiş oldum’’ dediniz ve siz her şekilde 1-0 öne geçmiş oldunuz.

Sınavlarda hata yapılır ama hata sayısı fazla oldu diye başarısız olmaz insan. Önemli olan geçen her zaman diliminde bilginize bilgi katmanız ama en önemlisi mutlu olmanız ve kendinize güvenmenizdir.

Bu zor dönemde, özellikle ortaokulun en zor yılı olan 8. sınıfta, bizlere ne kadar güçlü olduğunuzu gösterdiniz; sınav sırasında da ‘‘acaba’’yı düşünmek ya da ‘‘keşke’’ demek yerine sınava odaklanmalısınız. Bugüne kadar sorumluluklarınızı üstlenip gayret ettiğiniz, kendinize ve çevrenize zaman ayırdığınız, hayatınızda ne yaşamış olursanız olun olumlu bakabilmeyi öğrendiğiniz ve mutlu olmayı başardığınız için sizi gönülden tebrik ediyorum. Unutmayın ki bu hayatta sizin sağlığınızdan ve mutluluğunuzdan başka hiçbir şeyin önemi yok.

Gönülden başarılar diliyor, her birinizle gurur duyuyorum.

Fulya Erkmen

Ortaokul Müdürü