26. ULUSLARARASI TÜRK MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSINA KATILDILAR 28.11.2019

Lise öğrencilerimiz İran delegasyonunu temsil etmek üzere Üsküdar Amerikan Lisesinde 26.sı düzenlene Uluslararası Türk Model Birleşmiş Milletler Konferansına katılarak okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Altar Gür Advisory Panel Komitesinde Birleşik Krallık Delegesi olarak görev alırken, Sima Akdurak Basın Görevlisi olarak yer aldı. 12. sınıf öğrencimiz Derin Akdurak da Special, Political and Decolonization Komitesinde Başkan Yardımcısı görevini başarıyla yerine getirdi. 12. sınıf öğrencilerimizin MUN kariyerlerindeki katıldıkları son konferans olduğundan bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diliyoruz.