13. YILSONU SANAT SERGİMİZ ONLINE ZİYARETE AÇILDI 14.06.2021

Geleneksel Işıkkent Sanat Sergimiz bu yıl 13. kez izleyici ile buluştu. Pandemi koşulları sebebiyle bu sene online gerçekleşen sergimizin konusu “Rüya” idi. Öğrencilerimiz yaş gruplarına göre farklı malzemeler ve teknikler kullanmayı deneyimlerken, kimi zaman belirledikleri herhangi bir probleme çözüm bulmak, kimi zaman hayallerindeki geleceği inşa etmek, kimi zamansa sadece güncel durumda yaşadıkları zorluklardan uzaklaşmak için online derslerinde yaptıkları sanatsal çalışmalarını yine online olarak paylaştılar. Anaokulundan liseye her öğrencimizin Görsel Sanatlar ve Teknoloji-Tasarım derslerinde yaptıkları çalışmalar ziyaret edenlerin büyük beğenisini topladı. Sınırsız hayal güçleri ve yaratıcılıkları ile bu zor sürecin üstesinden düşünerek ve üreterek gelme sabrını gösteren tüm öğrencilerimizi ve onların ufkunu açan öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz.