13. GELENEKSEL KARİYER GÜNÜMÜZÜ GERÇEKLEŞTİRDİK 28.04.2021

Lise PDR bölümümüzün bu yıl 13.sünü düzenlediği “Geleneksel Kariyer Günü” etkinliğimiz, Covid19 salgını nedeniyle bu yıl da çevrimiçi olarak gerçekleşti. Öğrencilerimizin, ilgi ve yeteneklerine uygun olan, farklı meslekleri tanımaları ve bilinçli olarak seçim yapabilmeleri amacıyla, 28-29 Nisan tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte Tarım Yazarı, Fütürist, Marka Uzmanı Mine Ataman, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkan Saka, Uzman Klinik Psikolog Esen Dinçel Temur, Bahçeşehir Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümünde öğretim üyesi Doç. Dr. Canan Acar, yine aynı üniversitenin Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Sinan Altunç ve İzmir Tınaztepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Özer lise öğrencilerimizle bir araya geldi. Konuşmacılarımız kendi meslek dalları, bu mesleklerle ilgili lisans eğitimi ders içerikleri, iş olanakları gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirdiler.