11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE KARİYER GÖRÜŞMELERİNİ TAMAMLANDIK 01.04.2021

Yükseköğrenim Planlama ve Danışmanlık ofisi ile Lise PDR birimimizin ortak yürüttüğü “11.sınıf Kariyer Görüşmeleri” Rehberlik Uzmanı Semra Yıldız ve Yurtdışı Eğitim Danışmanı Banu Uçar tarafından her öğrencimize birebir randevu verilerek Teams platformu üzerinden tamamlandı. Görüşmelerde öğrencilerimize akademik geçmişleri, okul aktiviteleri (kulüpler, spor, tiyatro, müzik, sosyal sorumluluk projeleri, kişisel projeler, mesleki gölgeleme), ödüller, okul dışı faaliyetler, özel ilgi ve hobiler, yaz dönemi çalışmaları, yabancı dil ve akademik özelliklerini sorguladığımız bir form doldurtularak; yurtiçi ve yurt dışı hazırlık süreçleri anlatıldı. Öğrencilerimiz oluşturulan hedefler doğrultusunda yönlendirilmiş olup birebir izlenecektir.