1 BİLET 2 FİDAN 11.12.2019

Ortaokul Öğrenci Birliği bu yıl Ege Orman Vakfı iş birliğiyle Torbalı-Yoğurtçular alanında Işıkkent Korusunu kurmak için bir Hizmet ve Eylem Projesi başlattı. İlk etapta hedef, 500 fidana ulaşarak koruyu kurmak ve 2020 Nisan ayının sonuna kadar gerçekleştirecekleri farklı etkinliklerden elde edilecek gelirler ile koruyu daha da genişleterek doğaya armağan etmek olacak. Bu koruyu oluşturmak için ilk kampanyaları, her yıl Özel Işıkkent Ortaokulu Öğrenci Birliği tarafından düzenlenen Yılbaşı Çekilişi olacak. 30 Aralık Pazartesi günü yapılacak çekilişin biletlerini tüm Işıkkentliler Ortaokul Öğrenci Birliği üyelerinden temin edebilir ve böylece korunun oluşturulmasına destek verebilirler. Bilet ücreti 20 TL olup, her bilet 2 adet fidan değerindedir. Herkese şimdiden değerli destekleri için teşekkür ederiz.