WATERLOO CEMC YARIŞLARINA GİRECEKLER 12.12.2022

Waterloo Üniversitesi CEMC (The Centre for Education in Mathematics & Computing), öğrencilerde matematik ve bilgisayar bilimlerinde daha fazla ilerleme sağlayabilmeleri için elli yıldan fazla süredir ilham verme amacında olan bir organizasyondur. Öğrencilerin özgüvenlerini inşa edebilmek, problem çözme becerilerini geliştirebilmeyi amaçlar. Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümünde görevli 40 öğretim görevlisinin hazırladığı yarışmaya dünya çapında 80 farklı ülkede yaklaşık 265 000 öğrenci katılıyor. Okulumuzda Matematik ve Yarışmalar okul sonrası programına katılan öğrencilerimizle 6 Aralık’ta gerçekleştirilen eleme sınavında başarılı olan 9. sınıflardan Ayşe Kurt, Elif Köklüce, Ecrin Çakaloğlu, 10. sınıflardan Yağızhan Metin, Poyraz Aksoy, Demir Oray, Tan Coşan, Yiğit Emre Aslan, Duru Bennu Bağder, Bartu Aslan 23 Şubat’ta gerçekleştirilecek yarışmaya katılma hakkı kazandılar. Öğrencilerimizi kutluyor, kendilerine başarılar diliyoruz.