TOPLADIKLARI EŞYALARI ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ’NE TESLİM ETTİLER 13.01.2022

Sosyal Etki Yaratanlar EnviroMates ekibimiz, yürütmekte oldukları Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri çalışmaları kapsamında 12 no’lu ‘Sorumlu Üretim ve Tüketim’ hedefine dikkat çekmek için Aralık ayının başında başlattıkları 2. El Eşya Kampanyasını tamamladılar. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin 2. El Mağazasında satışa sunulmak üzere 16 koli dolusu kıyafet, ayakkabı, aksesuar ve mutfak eşyalarını derneğin 2. El Eşya Deposuna teslim ettiler. Öğrencilerimizin topladıkları malzemelerin satışından elde edilecek olan gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak gidecek. ÇYDD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Onur H. Ertürkan ve değerli üyeleriyle tanışma fırsatı yakalayan ekibimiz hem dernek binasını hem de 2. El mağazasını ziyaret ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Sayın Onur H. Ertürkan, Gönül Kaya, Esin Pehlivanoğlu ve derneğin diğer değerli üyelerinin sıcak karşılamaları, ev sahipliği ve ekibimizin çalışmalarını takdirleri öğrencilerimizin çalışmalarında büyük motivasyon kaynağı oldu. Değerli Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi ekibine, öğrencilerimizle işbirliği yaparak projelerine destek verdikleri için gönülden teşekkür ediyoruz.