SENİ ÇOK ÖZLEDİK! 08.09.2015

Bir eğitim öğretim yılına daha sensiz başlıyoruz. Aramızdan ayrılışının 3. yılında güler yüzünü, sonsuz sevgini, her birimizi kucaklayıp yaşamımıza dokunan eşsiz kişiliğini çok özlüyoruz. Mekanın cennet, ruhun şad olsun. Işıkkent Eğitim Kampusü’nün kurulduğu ilk günden bu yana Anaokulu Müdürlüğü ve okul psikoloğu olarak görev yapan Handan Oktar, 8 Eylül 2012 tarihinde Lösemi rahatsızlığından hayata gözlerini yumdu. Çalışma ve özel hayatı boyunca Erken Çocukluk Eğitimine katkısı ve çocuklara yönelik bitmeyen sevgisi ile yüzlerce çocuğun ve ailenin hayatına dokunmuş biri olan Handan Oktar’ın kaybı Işıkkent ailesinde ve eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı. Bu sebeple Işıkkent Eğitim Kampusü olarak, kendisinin hayalini kurduğu ve onu sonsuza kadar yaşatacak olan Handan Oktar Eğitim Fonu’nu hayata geçirdik. Handan Oktar Eğitim Fonu ilk yılında 9 üniversite, 2 lise öğrencisine burs vererek, eğitim yaşamlarına devam etmelerini sağladı. Hedefimiz büyük! Daha nice öğrencinin elini tutmak istiyoruz. Gelin siz de Erken Çocukluk Eğitimi alanında yetişen gençlerimize Handan Oktar Eğitim Fonu aracılığıyla destekte bulunun...

Banka Hesap Numarası
Handan Oktar Eğitim Fonu - Ziraat Bankası
IBAN: TR07 0001 0007 1206 9691 2450 19Ayrıntılı bilgi için:
www.handanoktar.org
İletişim: Jeanne Yörük Çiçek