SATRANÇ TURNUVASINDA ÖĞRENDİKLERİNİ SINADILAR 03.10.2015

Işıkkent Eğitim Kampusü olarak düzenlediğimiz turnuva ile, öğrencilerimiz aldıkları satranç eğitiminde edindikleri kazanımları sergilediler. 3 Ekim Cumartesi gerçekleşen turnuvaya toplam 52 öğrencimiz katıldı. 1. ve 2. sınıflardan toplam 27 öğrencimizin, kazanmanın ve kaybetmenin önemli olmadığı, eğlenme ve öğrenme fikriyle turnuvaya katıldı, turnuvayı tamamlayan her öğrencimize teşvik madalyası verildi ve hep birlikte keyifli bir deneyim yaşadık. 3. ve 4. sınıflarda ise toplam 15 öğrenci ile turnuvamızı tamamladık ve minikler kategorisinde okul takımımızı belirledik. Dereceye girerek kupa ve madalya kazanan sporcularımız ise; birinci Yağız Erkoç, ikinci Ege Çolak, üçüncü Doruk Celep oldu. Dördüncü Yağız Bentürk ve beşinci Oktay Çakım ise okul takımına girmeyi başardı. Ortaokuldan 10 öğrenci ile katılım sağlanan turnuvamızda kupa ve madalya kazanan sporcularımız sırasıyla; birinci Ege Aktuğlu, ikinci Robin Pola Ertan, üçüncü Sarp Önkahraman oldu. Dördüncü ve beşinci olan Arda Ömer Doğan ve Melis Kavaklı ise okul takımımıza girmeye hak kazandı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.