ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADIK 24.11.2017

Işıkkent Eğitim Kampusü yöneticileri, öğretmenleri ve çalışanları olarak hep birlikte Öğretmenler Günü’nü coşkuyla kutladık. Anaokulundan liseye tüm öğretmenlerimizin katıldığı gece, Anemon otelinde gerçekleşti. Gecenin açılış konuşmasını Genel Müdürümüz Canan Harmancı yaptı. Çocukların hayatına dokunan, çok kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerin “çağdaş insanı yetiştirmek”, “topluma katkı koymak” ve “ülkenin geleceğini yapılandırmak” için tüm emeklerini ve zamanlarını çocuklara feda eden bireyler olduklarını belirtti. Bu çok zor ve sorumluluk gerektiren mesleği icra ederken Atatürk’ün hepimize yol gösterici olacağını ifade etti. Bu yolda özveriyle çalışan Işıkkent öğretmenlerine teşekkür eden Canan Harmancı, kurumda 5, 10 ve 15 yılını tamamlayan öğretmenlere ve çalışanlara okul müdürleri ile birlikte plaketlerini takdim etti.