İLKOKUL VELİLERİMİZLE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANDIK 05.09.2019

2019-2020 eğitim öğretim yılı İlkokul Open House ve Müfredat Paylaşımı Toplantılarımız velilerimizin yoğun katılımı ile 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Okulumuzun misyon, vizyon, eğitim felsefesi ve akademik takvimi; ilkokula ait ders planları, davranış kuralları, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri, iletişim politikaları gibi çeşitli konularda bilgi paylaşımında bulunuldu. Tüm ilkokul velilerimize yönelik olarak düzenlenen genel bilgilendirme toplantısının ardından, velilerimiz çocuklarının sınıflarında öğretmenleriyle görüştüler. Seviye bazlı olarak müfredat ve sınıf içi uygulamalar kendileriyle paylaşıldı. Ayrıca, İlkokul Rehberlik Bölümü tarafından yılın ilk veli eğitimi, 1. sınıf velilerimize yönelik olarak “Yaş Dönemi Özellikleri ve Okula Uyum” konusunda düzenlendi. İlkokul Rehberlik Uzmanı Yıldız Alptekin’in gerçekleştirdiği sunumda, ilkokula uyum süreci hakkında ip uçları velilerimiz ile paylaşıldı ve yaş dönemi özellikleri ile ilgili detaylar aktarıldı. Open House ve Müfredat Paylaşımı Toplantılarımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.