LGS ÖNCESİNDE MEDİTASYON VE MOTİVASYON ETKİNLİĞİ YAPTILAR 30.05.2022

8. sınıf öğrencilerimiz okul sonrasında kampüsümüzde meditasyon ve motivasyon etkinliğine katıldılar. Etkinlikte hem kısa süre sonra girecekleri LGS’de hem de ortaokul sonrasında başlayacakları yeni yolculuklarında karışılacakları kaygı verici durumları yönetmekte kullanabilecekleri bazı yöntemleri çalıştılar. Yoga ve Nefes Eğitmeni Damla Demirbağ ile birlikte kısa bir nefes ve meditasyon etkinliği yaptılar. Etkinliğe lisemizin Psikolojik Danışmanı Aslı Öncül ile devam ettiler. Aslı Hanım sınav kaygısına yönelik Mindfullness etkinliği gerçekleştirerek etkinlik boyunca öğrencilerimizle birlikte oldu, öğrencilerimizi tanıma, gözlemleme ve onlarla bağ kurma fırsatı yakaladı. Geleceğe yönelik hedef belirleme üzerine Hayalimdeki Ödül etkinliği ile paylaşımlarını yaptılar. Öğrencilerimiz keyif alacakları ikramlar ve küçük sürprizlerin yer aldığı etkinlik boyunca öğretmenleri ile birlikte güzel vakit geçirerek, ortaokula dair biriktirdikleri anılarına bir yenisini ekleyerek etkinlikten ayrıldılar. Onları yavaş yavaş yeni yolculuklarına uğurlarken girecekleri LGS de başarılar diliyoruz.