KARİYER GELİŞİM ENVARTERİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI 09.04.2021

Lise PDR Birimimiz, önümüzde eğitim öğretim yılında alan seçimi yapacak olan 10. sınıf öğrencilerimize kişisel gelişim ve mesleki yönlendirmede fayda sağlayacak, yeni bir envanter uygulamasına başladı. Belbin GetSet Kariyer Gelişim Envanteri, öğrencilere, eğitim hayatlarında ve daha sonra da iş dünyasında yardımcı olabilecek oldukça etkin bir sistem. Lise öğrencileri için üniversite seçimlerine ilişkin kendilerine uygun bölüm önerilerinde bulunuyor. Daha önce uygulanan envanterlerden farklı olarak Getset, kişinin kendisi dışında başka gözlemciler tarafından da değerlendirilmesine fırsat sunuyor. Envanter uygulama ve değerlendirme eğitimi 11 Mart 2021 Perşembe günü Sierra Danışmanlık tarafından Sayın Deniz Dinç’in sunumu ile gerçekleşti. PDR birimimiz de lise öğrencilerimiz ile birebir görüşerek rapor değerlendirmeleri sürecine başladı.