IEK MATEMATİK SEMPOZYUMU 14.05.2016

İzmir’deki farklı özel okulların katılımıyla ‘’Işıkkent Özel Okullar Arası Ortaokul Matematik Sempozyumu”u başarıyla gerçekleşti. Ev sahipliğini yaptığımız sempozyum, Özel Işıkkent Ortaokulu Matematik Bölümü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Esra Bukova Güzel liderliğinde, öğrencilerin matematik bilgilerini kullanabilecekleri bir ortam sağladı. Farklı okullardan gelen öğrenciler birlikte çalışma ve sosyalleşme imkânı buldular, yaşam için matematiğin ne denli önemli olduğunu görmelerini destekleyen eğlenceli matematik etkinliklerinde yer aldılar. Ayrıca, Matematik Bölümü Öğretmenlerimizin ‘’Işıkkent’te Matematik Yaşıyor’’ temalı etkinlik paylaşımlarının yer aldığı sunumlar katılımcı özel okul öğretmenlerinin de katılımıyla çok verimli geçti.