EV PROJELERİNİ MİMAR DÜRRİN ULEMA’YA SUNDULAR 10.03.2022

3. sınıf öğrencilerimiz “Dünyanın İşleyişi” ünitesi kapsamında hikayeler ve kitaplar üzerinden hava olayları, ülkeleri, sıra dışı evleri inceleme fırsatı buldular. Sonrasında kendileri iklim koşullarını göz önünde bulundurarak kendi evlerini tasarladılar. Bu bağlamda değerli mimar Dürrin Ulema’yı geçtiğimiz hafta okulumuzda misafir ettiler. Sayın Ulema’nın sunumu sonunda öğrencilerimiz, doğayla uyumlu evleri, ev yaparken dikkat edilmesi gereken koşulları öğrenip, konu ile ilgili bilinçlendiler. İdari İşler Müdürümüz Evren Göktepe’den mimarisi ile ödül almış okulumuz hakkında bilgi edindiler. Bu tatlı gururu Dürrin Hanım ile yaptıkları minik okul turu ile paylaştılar. Sonrasında okulumuzun ikram ettiği ev şekilli kurabiyelerinden yediler. Kendi hazırladıkları projelerinin Dürrin Hanım tarafından değerlendirilmesi onlar için ayrıca keyifliydi.