DERSLERİNE POLİS MEMURU DAVET ETTİLER 12.01.2023

ELC 1 öğrencilerimiz Bulunduğumuz Zaman Ve Mekan ünitesi kapsamında meslekleri tanıdıklar. En çok merak ettikleri meslek olan polislik ile ilgili konuştular. Ardından sınıflarına davet edilen iki polis memuru ile tanıştılar. Konuklarımız kendilerini ve yaptıkları mesleği öğrencilerimize tanıttılar. Tanıtım sırasında “Polisler neler yapar”, “Hangi durumlarda aranır?”, “Neden polislerden korkmamalıyız”?, “Polisler hangi ekipmanlara ihtiyaç duyar?” gibi soruların yanıtlarını öğrendiler. Ekip arabasındaki telsiz, siren ve anons malzemelerinin işlevlerini keşfettiler. Sunum sonunda merak ettikleri soruları sordular ve yanıtlarını dikkatle dinlediler. ELC 1’ler olarak "Teşekkür kartlarını" teslim ederek konuklarını uğurladılar.