BASKETBOL TAKIMILARIMIZ HEPİMİZİ GURURLANDIRDI 16.12.2021

Genç A Erkek Basketbol takımımız ve Yıldız Erkek Basketbol takımımız bu hafta oynadıkları maçlarda aldıkları galibiyetlerle bizleri yine gururlandırdılar.

Genç A Basketbol takımımız yarı final grubu müsabakasında Urla Boğaziçi Anadolu Lisesi ile oynadığı maçı 85-71’lik skorla alarak Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına gitmeyi garantiledi. Şu ana kadar oynadığı yedi maçın yedisini de alan takımımızla gurur duyuyor; gösterdikleri harika performanstan ve sporcu centilmenliklerin ötürü basketbolcularımızı, her maçta tribünde onları yürekten destekleyen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.

Yıldız Erkek Basketbol takımımız da eleme gruplarında oynadığı ilk maçını İYTEV Ortaokulu karşında 80-28 skorla kazandı. Tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.