BAHAMALAR'DAKİ ARKADAŞLARINA MEKTUP YOLLADILAR 15.10.2019

4. sınıf öğrencilerimiz Bahamalar’daki Dorian Kasırgasını yaşayan öğrencilere İngilizce dersinde Mr. Coate, Mrs. Yalçın ve MrsÇ Tekin önderliğinde mektup yazdılar. Mektuplarında onlara şu an içinde bulundukları durumun zorluğunu anladıklarını ve dünyanın bir diğer ucunda kendilerini hiç tanımayan insanların da onları düşündüğünü anlatmaya çalıştılar. Ayrıca ne tür alanlarda yardıma ihtiyaçları olduğunu da sordular. Mektupları gönderdiğimiz okulun PYP Koordinatörü Ms. Erin Cordes, bizlere yazdığı cevapta ne kadar mutlu olduklarını ve mektupları tüm Bahamalar’daki çocukların okumasını sağlayacağını belirtti. Ayrıca öğrencilerimize duyarlılıkları için teşekkür etti. Şimdi öğrencilerimiz sabırsızlıkla mektuplarına cevap alacakları günü bekliyorlar. Bizler de öğrencilerimize kazandırmaya çalıştığımız IB öğrenen profil özelliklerinin sergilendiğini görmekten gurur duyuyoruz. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.