2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HEP BİRLİKTE MERHABA DEDİK 07.09.2015

Yeni eğitim-öğretim yılına, Işıkkent Ailesi olarak 7 Eylül sabahı itibariyle merhaba dedik. Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz açılış törenimizde öğrenci ve öğretmenlerimizin yanı sıra velilerimiz de hazır bulundu. Lisesi öğrencilerimizin yönettiği törende, Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Walter Montevecchi, Yönetim Kurulu Üyesi Öner Akgerman yeni eğitim yılında öğrencilerimize başarılar dilerken, yaşam başarıları için öğütlerde bulundular. Öğrencilerimize seslenen Genel Müdürümüz Canan Harmancı ise demokratik düşünen, empati kuran, hedef koyup hedefine ulaşmak için gerekli gayreti gösteren dünya vatandaşı bireylere her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, Işıkkent öğrencilerinin yerel ve evrensel değerlere sahip, özgüvenli, ne istediğini bilen azimli gençler olarak bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılayacaklarına inancının tam olduğunu söyledi. Lise, ortaokul ve ilkokul adına konuşan temsilci öğrenciler, yeni eğitim yılına ilişkin duygularını dile getirdiler. Işıkkent Ailesi’ni çeşitli alanlarda aldıkları uluslararası ödüllerle gururlandıran lise öğrencilerimize ise ödülleri vakıf başkanı ve okulumuzun genel müdürü tarafından verildi. Tören sırasında okula yeni başlayan öğrencilerimizin heyecanı ve mutluğu görülmeye değerdi. Işıkkent okul marşımızı söyleyerek ve geleneksel Işıkkent Ailesi fotoğrafını çektirerek bitirdiğimiz törenin sonunda, öğrencilerimiz ilk derslerini yapmak üzere sınıflarına geçtiler.