19 MAYIS KONSERİMİZ ULVİ KAHYAOĞLU ANLATICILIĞINDA GURURLA GERÇEKLEŞTİ 25.05.2023

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile gerçekleştirdiğimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özel konserinin teması “Gelecek Bizim” idi. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserin anlatımını tiyatro sanatçısı Ulvi Kahyaoğlu yaptı. AASSM Müdürü Emel Akçay Özer ve ekibi, orkestra şefimiz ve özgün eserlerin sahibi Sayın Tolga Taviş, birlikte sahne aldığımız İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, okulumuzun 2013 mezunu ve tiyatro sanatçısı sevgili Ulvi Kahyaoğlu, koro çalıştırıcıları-müzik öğretmenlerimiz Canan Atak, Duygu Ergün ve Gizem Çelik, koreografımız Olga Üçer, metin yazarımız-tarih öğretmenimiz Sultan Topçu’nun destekleri ve emekleri sayesinde 19 Mayıs gururu yaşandı. Işıkkent Eğitim Kampüsü Gençlik Korosu’nun İzmir Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde birbirinden güzel şarkı, türkü ve marşlar söylediği bu özel konser; mezunumuzun anlatımı ve öğrencilerimizin dans gösterileri eşliğinde izleyicilere 19 Mayıs coşkusunu en üst düzeyde yaşattı.