Z-SPACE TEKNOLOJİSİ İLE BULUŞTULAR 28.03.2023

Lise Matematik Bölümü tarafından organize edilen etkinlikte, farklı kademede görev yapan öğretmenler Edutes tarafından geliştirilmiş XR (Genişletilmiş Gerçeklik) Laboratuvarı Eğitim Paketi’ni 23 Mart Perşembe günü okulumuzda incelediler. Z-Space teknolojisinin sunduğu teknoloji ile arttırılmış ve sanal gerçekliği kapsayan karma gerçekliği, matematik, biyoloji, kimya, fizik, coğrafya gibi bilim alanlarında deneyimleyen öğretmenlerimiz ve eğitim yöneticilerimiz içerikler hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrendiği, bilimsel düşünme ve araştırma becerilerini geliştirdiği öğrenme ortamları ve araçları sunan Edutes, yeni nesil teknolojileri temele alarak okullar ve öğrenciler için öğrenme odaklı çözümler sunan bir eğitim teknoloji kurumudur.