YÜZMEDE MADALYALARLA DÖNDÜLER 01.06.2016

Milli Eğitim’in Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği “Minik B Kategorisi” Yüzme Yarışlarına okulumuz yüzme takımından 12 kişi katıldı. Arda Akçay, Berk Akçay, Can Bakırsoy, Bora Süha Cem, Demir Argün, Mert Özgiller, Yağmur Tavus, Selina Turna, Lara İrtem, Oya Tezcoşkun, Defne Tokmak ve Ela Irmak Özcan yarışlarda okulumuzu temsil ettiler. 268 sporcunun katıldığı yarışlarda 4x50 m serbest bayrakta kız ve erkek takımımız 2.lik madalyası, 4x50 m karışık bayrakta kız ve erkek takımımız 3.lük madalyası kazandılar. Selina Hanna Turna 50 m kelebekte 4.lük madalyası alırken, toplam puanda okul kız yüzme takımımız 3.lük kupasını alarak İzmir 3.sü oldu. Erkek yüzme takımımızda da toplam puanda 3.lük kupası alarak İzmir 3.sü oldu. Yüzücülerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.