YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANIMIZDAN HOLLANDA ÜNİVERSİTELERİNE ZİYARET 22.05.2023

Yurtdışı Eğitim Danışmanımız Banu Uçar, mayıs ayında Hollanda’da üniversitelerin düzenlediği Big3 Counselor Tour’da okulumuzu temsil etti. Danışmanımız, yüksek öğretim için öğrencilerimizin sıkça tercih ettiği Amsterdam, Rotterdam ve Lahey şehirlerinde bulunan 9 üniversiteyi ziyaret etti. Tercih edilen okulların temsilcileri ile toplantılar gerçekleştirdi ve mezunumuz Ege ile bir araya geldi. Rotterdam şehrinde Erasmus University, WDKA, Rotterdam Business School, Erasmus University College, Lahey’de Hotelschool the Hague, Leiden University, Leiden University College ve Amsterdam’da Vrije University ve Amsterdam University of Applied Sciences okullarında edindiği bilgilerin Işıkkent öğrencilerine yararlı olmasını dileriz.