YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANIMIZ CIS GLOBAL FORUMA KATILDI 18.11.2022

Okulumuzun Yurtdışı Eğitim Danışmanı Banu Uçar 3-4 Kasım tarihinde tüm dünyadan tüm CIS mensubu lise ve üniversite temsilcilerinin Madrid’de buluştuğu CIS Global Forum’da okulumuzu temsil etti. İspanya’nın önde gelen üniversitelerinden IE University’de gerçekleşen konferansta 1000 kadar katılımcı liseden üniversiteye geçen öğrencileri desteklemeye yönelik çalıştaylara katıldı ve toplantılar yaptı. Okulumuzdan 2020 yılında birincilikle mezun olan Derin Kurultak ile de bir araya gelen Banu Uçar, seyahati boyunca Lynn University özel etkinliği, İskoçya Üniversiteleri kapalı grup etkinliği ve Duolingo toplantısına da katılım gösterdi. Konferansın ardından Barcelona’da ESADE Business School ve Pamplona’da University of Navarra’yı ziyaret eden danışmanımız okulları yerinde inceleyerek, danışmanlar için düzenlenen gezilerin ardından ülkemize döndü. Tüm bu etkinliklerin Işıkkent Lisesi öğrencileri için yarar sağlamasını diliyoruz.