YÜKSEKÖĞRETİM HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİLER 21.09.2022

Lise velilerimize yükseköğretime hazırlık süreçleri ile ilgili bir bilgilendirme seminerleri yapıldı. PDR Uzmanımız Semra Yıldız Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) başvuru tarihinden tercih danışmalığına kadar giden süreçte karşılaşılacak tüm adımları detaylı bir şekilde velilerimizle paylaştı. Ayrıca Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP) ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) hakkında da bilgi verdi. Lise Rehberlik Uzmanımız Aslı Öncül de mesleki rehberlik çalışmalarını anlattı. Yurtdışı Üniversite Danışmanımız Banu Uçar’ın sunumuyla devam eden seminerde, lise öğrencilerinin yurtdışı üniversite başvuru süreci, beklentiler paylaşıldı ve veli bilgilendirmesi yapıldı. Yükseköğretime hazırlık sürecinde olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.