YOĞUN BİR HAZIRLIK DÖNEMİNİN ARDINDAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ 31.08.2015

Amacı her yönüyle öğrencilerine kaliteli bir eğitim-öğretim ortamı sunmak, bunların maksimum düzeyde kullanımlarını sağlamak ve öğrencilerinin üst seviye kazanım elde etmelerine destek vermek olan Işıkkent Eğitim Kampusümüz, Ağustos döneminde bir yandan okulun fiziksel koşullarını, araç-gereçlerini iyileştirip, bakım-oranım çalışmalarını gerçekleştirirken, diğer yandan öğretmen ve idarecileri ile dönem başı hazırlık çalışmalarını yürütmüştür. Yaşam boyu öğrenmeye inan okulumuz eğitim kadrosu ile iletişim, davranış yönetimi, teknoloji kullanımı, ölçme ve değerlendirme teknikleri, MYP, PYP gibi farklı birçok alanda birbirinden kıymetli iç eğitim gerçekleştirmiştir. Yeni eğitim öğretim yılının tüm Işıkkent Ailesi için verimli, başarılı ve keyifli geçmesini dileriz.