YILDIZ YÜZME TAKIMIMIZ İZMİR ÜÇÜNCÜSÜ OLDU 11.04.2016

30 Mart-1 Nisan tarihleri arasında, MEB Yıldızlar Yüzme Yarışları yapıldı. Yarışlara okulumuz öğrencilerinden: Eflatun Aksoy, Yunus Aksoy, Osman Özçakar, Poyraz Yapalı, Bora Sunucu, Barışta Can Harmancı, Melisa Nielsen Yaşar katıldılar. Kızlarda Melisa Yaşar 200m karışıkta İzmir 4.lüğü, erkek takımı 4x100 serbest ve karışık, 4x200 serbest bayrak yarışlarında İzmir 3.lüğü, Eflatun Aksoy 50m kelebek İzmir 4.lüğü, Osman Özçakar 100m sırtüstü İzmir 2.liği madalyası kazandılar. Üç gün süren yarışların sonunda okulumuz toplam puanla 27 okul arasından İzmir 3.sü oldu. Kupa alan okulumuz, 9-10-11 Mayıs’ta yapılacak olan Türkiye Gruplar Müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.