REMİXOPOLİS GİRİŞİMCİLİK VE INOVASYON KAMPINDAYDILAR 23.05.2019

Işıkkent Junior Achievement Kulübü öğrencilerimiz 17-19 Mayıs tarihleri arasında Robert Koleji’nde düzenlenen Remixopolis İnovasyon Kampına katıldılar. Farklı şehir ve okullardan lise çağındaki altı yüze aşkın öğrenci ile düzenlenen kampta katılımcılardan etkinlik süresince büyük şirketlerin/sponsorların verdikleri problemleri ve sorunlarına yaratıcı, yenilikçi bir çözüm bulmaları istendi. Üç günün sonunda gruplar çözümlerini sundular. Işıkkent JA Kulübü öğrencilerimiz de yenilikçi sunumlarıyla beğeni topladılar. Etkinlik süresince öğrencilerimiz Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin ve girişimcilerinin de katıldığı çalıştaylarda yer aldılar. Bu inovasyon kampı öğrencilerimize iş hayatına ilk adımlarını atmalarını, sosyal anlamda çok zengin kazanımlar edinmelerini sağlamanın yanı sıra; gelecekte de çok değerli bir deneyimin göstergesi olarak her birinin portföyündeki özel yerini alacaktır.