YAŞAYAN DEĞERLERİ GÜNLÜK HAYATLARINA TAŞIYORLAR 15.12.2021

İlkokulumuz bir “Nezaket Akımı” projesi başlattı. Yeni yıla kadar her gün öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz nezaket kurallarına uygun davranışlar sergileyecekler.

Zemin kat kızlar tuvaletinin yanındaki panoda, yeni yıla kadar her gün için hazırlanan bir zarf bulunuyor. Öğrencilerimiz her sabah zarftan çıkan davranış cümlesini okuyor ve “Act of Kindness” panonun en üst bölümüne asıyorlar. Tüm topluluk olarak o gün hep birlikte o davranışı sergiliyorlar. Bu etkinliğe öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz inanılmaz ilgi gösteriyorlar.

Umarız ki başlattıkları bu akımla birlikte yetiştirmesini hedeflediğimiz sevgi dolu, kıymet bilen, duyarlı, etrafındakileri mutlu etmeye çalışan bireyler olup mutlu toplumu oluştururlar.