YAPAY ZEKANIN GELDİĞİ NOKTAYI VE SEBEP OLABİLECEĞİ PROBLEMLERİ İRDELEDİLER 16.05.2023

Lise öğrencilerimiz, Ege Felsefe Platformu’nun İzmir Özel Türk Koleji’nde gerçekleşen “Yapay Zeka” temalı etkinliğine katıldı. Işıkkent Felsefe Kulübü üyelerimizden Ada Karagöz, Aleyna Kempton, Bartu Aslan, Demirhan Akdemir ve kulüp eş başkanımız Cansu Küçük, katıldıkları siyaset, eğitim, sosyal medya, pazarlama, etik atölyelerinde okulumuzu başarıyla temsil etti. 30 farklı okuldan lise öğrencilerinin katıldığı, yapay zekanın farklı alanlardaki uygulamalarının felsefi sorgulama yöntemleriyle tartışıldığı etkinlikte, atölye çalışmalarının öncesinde yapılan sunum ile yapay zekanın geldiği nokta ve bunun hangi felsefi problemleri akla getirebileceği ile ilgili düşündüler. Katılımcı öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.