WATERLOO SINAVLARINA GİRDİLER 28.02.2018

28 Şubat 2017 Çarşamba günü Kanada Waterloo Üniversitesi’nin hazırladığı Pascal (9. Sınıf), Cayley (10. Sınıf) ve Fermat (11. Sınıf) matematik sınavları, her sene olduğu gibi bu sene de okulumuzda uygulandı. Birinci dönem matematik dersi not ortalamaları 85 puan ve üzeri olan öğrencilerimizin girmeye hak kazandığı bu sınav müfredatımızla çok paralel olup, analitik düşünme ve problem çözme becerilerini içeren 25 çoktan seçmeli sorudan oluşuyordu ve 60 dakika sürdü. Sonuçları Amerika ve Kanada üniversiteleri tarafından önemli bir referans olarak kabul edilen bu sınavların neticeleri Kanada Waterloo Üniversitesi tarafından resmi olarak açıklanıyor olup, okulumuzda da duyurulmaktadır. Şimdiden öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.