UZUN BİR ARADAN SONRA LİSE TİYATROMUZ YENİDEN SAHNE ALDI 12.05.2022

İki yıl süren bir belirsizliğin ardından perde yeniden açıldı ve Işıkkent Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencileri Agnes ve Canavarları adlı oyunla sahnedeki yerlerini aldılar. İki yıl içerisinde dokunmanın, paylaşmanın, göz göze gelmenin ne kadar büyük önem taşıdığını bir kez daha anladılar. Öğrencilerimiz bu yıl düşlediler, düşündüler, tasarladılar. Ses düzeninden, ışığa; kostüm tasarımından, karakter analizlerine kadar her adımda kendilerinin yer aldığı bir oyun ortaya çıkardılar. Yorucu ama bir o kadar da keyifli bir sezonun sonuna geldiğimiz şu günlerde sahnenin tozunu yutarak düşlediklerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar. Oyunun çevirisini ve yönetmenliğini Ada Göktepe yaptı. Oyunda sorumlu öğretmen olarak Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Meral Özer Sevindik yer aldı. Oyunun sahnelenmesinde çok büyük emeği olan öğrencilerimize, yönetmenimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.