UZAY KAMPINDA BİLİM DOLU İKİ GÜN 22.03.2017

5. sınıf öğrencilerimiz, 22-24 Mart tarihleri arasında Uzay Kampı Türkiye’ye katıldılar. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da bulunan diğer iki kampla birlikte dünyadaki üç uzay kampından biri olan tesiste öğrencilerimiz, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında kuvvetin büyüklüğünün ölçülmesi, ışık ve ses konularını simülatörlerde deneyimleyerek pekiştirdiler. Uzay bilimlerinin temelini oluşturan kavramları sadece görerek değil, aynı zamanda yaşayarak da öğrenme fırsatı yakaladılar. Öğretmenlerinin eşliğinde katıldıkları kampta öğrencilerimiz, heyecanlı ve eğlenceli iki gün geçirmekle kalmayıp kendi kendine karar vermeyi, sorumluluk almayı, takım çalışmasını, sorun çözmeyi de deneyimlemiş oldular.