ULUSLARARASI GENÇLİK ÖDÜLÜ KATILIMCILARI BRONZ SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 23.12.2022

Lisemizin 2019 yılından beri yürüttüğü Uluslararası Gençlik Ödülü – UGO (The Duke of Edinburgh’s International Award) programında 20 öğrencimiz 23 Aralık Cuma günü Mediha İçel Konferans Salonunda düzenlenen törende bronz kategorisinde uluslararası geçerliliğe sahip olan sertifika ve rozetlerini aldılar. Program katılımcılarının tecrübelerini anlattıkları program tüm lise öğrencileri tarafından ilgi ile izlendi.

UGO programı kapsamında bireysel olarak üç kategoride (Fiziksel Gelişim, Beceri Geliştirme, Toplum Hizmeti) altı ay boyunca kendi belirledikleri hedefler doğrultusunda çalışmalar yapan öğrenciler, programın bir parçası olan ve Eskişehir’de gerçekleştirilen deneme ve asıl yürüyüş kamp etkinliklerine katılarak kategorinin tüm gerekliliklerini yerine getirdiler.

UGO katılımcılarına bir üst seviye olan Gümüş kategoride başarılar diliyoruz.