ULUSLARARASI BİLİM TEMELLERİ BİLGİ YARIŞMASI’NDAN ÖDÜLLERLE DÖNDÜLER 22.05.2023

XIX. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’na 9, 10 ve 11. sınıftan öğrencilerimiz fizik, kimya ve biyoloji dallarında katılım gösterdi. İsmet Aslanca, Ela Selin Akgün, Yağızhan Metin, Ayşe Kurt, Gül Gürelli, Elif Köklüce, Sude Akcan, Ecrin Çakaloğlu, Kuzey Unan final etabında başarı göstererek sertifika almaya hak kazandılar. 10. sınıflardan Yağızhan Metin fizik dalında bronz diploma, 9.sınıflardan Kuzey Unan biyoloji dalında gümüş diploma, Ecrin Çakaloğlu fizik, kimya ve biyoloji dallarında bronz diploma, Elif Köklüce fizik ve biyoloji dallarında bronz, kimya dalında gümüş diploma, Gül Gürelli kimya dalında gümüş, biyoloji dalında bronz diploma, Sude Akcan Kimya dalında gümüş, biyoloji dalında bronz diploma, Ayşe Kurt Fizik ve Kimya dallarında gümüş diploma, biyoloji dalında bronz diploma kazandı. Katılımcı öğrencilerimizden Ayşe Kurt, dünya çapında fizik dalında 13., kimya dalında 29. oldu. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.