TÜRKİYE FELSEFE OLİMPİYATINDA OKULUMUZU TEMSİL ETTİ 09.01.2023

11. sınıf öğrencilerimizden Derin Mavi Yazıcı, Türkiye Felsefe Kurumu tarafından organize edilen 27. Türkiye Felsefe Olimpiyatı’nda okulumuzu başarıyla temsil etti. Etkinliğin amaçları, yaratıcı düşünme ve araştırma ruhunu geliştirmek, düşünme uğraşısının kendi başına değerini göstermek, düşünsel etkinliklerle ilgili yarışma ruhu yaratmak, bilginin antropolojik temelleri üstünde düşünmeye teşvik ederek, bilimsel çalışmaların etik gereklerle bütünleşmesine yardımcı olmak, çağdaş dünyanın düşünsel ve etik problemleri üzerinde düşünme yeteneğini geliştirmeye ortam hazırlamak, okullarda insancıl düşüncenin ve eğitimin geliştirilmesine katkıda bulunmaktır. Mavi’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.