LİSESİ HAZIRLIK VE 9. SINIF ÖĞRENCİLERİ İNGİLTERE'DE EASTER PLUS PROGRAMINA KATILDI 17.04.2024

Hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerimiz, 6-14 Nisan 2024 tarihleri arasında İngiltere'nin Upper Dicker bölgesinde bulunan BEDE's Kampüsünde İngilizce ve spor aktivitelerinden oluşan Easter Plus programına katıldılar. Program kapsamında, üç gün boyunca sabah saatlerinde dil becerilerinin geliştirildiği 18 saatlik İngilizce dersleri aldılar. Öğleden sonra ise binicilik, tenis veya futbol gibi spor aktiviteleriyle dil becerilerini uygulamalı olarak pekiştirdiler. Bu çok uluslu programa dahil olan öğrencilerimiz, aynı zamanda Londra'ya düzenlenen günlük gezilerle İngiliz kültürünü yakından tanıma fırsatı buldular. Keyifli ve verimli geçen bu deneyimden mutlu bir şekilde geri dönen öğrencilerimizi tebrik ederiz!