GELENEKSEL YÜZME ŞENLİĞİMİZ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ 22.05.2024

20. kez gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Yüzme Şenliğimiz ile sizlerle buluşmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduk! Bu harika etkinliğe 5 farklı okuldan tam 170 öğrenci katıldı. Birinci sınıflarımız ilk yarış deneyimlerini yaşarken, diğer sporcularımız da performanslarını artırmanın heyecanını ve sevincini yaşadılar. Yarışlarda görev alan resmi hakemlerimizin nezaretinde, katılan her sporcuya madalya verildi. Madalyalar, sporcularımızın gözlerinde parlayan heyecan ile birer hatıra olarak kaldı. Okulumuzu başarıyla temsil eden yüzücülerimizin velileri de tribünlerden büyük bir coşkuyla destek verdiler, alkışları ve tezahüratlarıyla bizleri onurlandırdılar. Bu unutulmaz günde bizlerle birlikte olan tüm sporcularımıza, velilerimize ve konuk okullarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Sizlerin desteğiyle bu şenlik, her zamankinden daha da muhteşem ve coşkulu geçti. Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere!