16. GELENEKSEL YIL SONU SANAT SERGİSİ AÇILIYOR 07.05.2024

Bu yıl 16.sını gerçekleştireceğimiz Geleneksel Işıkkent Yıl Sonu Sanat Sergimizin açılışını tüm Işıkkentliler olarak birlikte yapmayı hedefliyoruz! Anaokulundan liseye tüm öğrencilerimizin yıl boyunca geliştirdikleri bilgi ve becerilerin meyvesini verdiği, Bütünsel Gelişim Programları, Görsel Sanatlar, Teknoloji ve Tasarım derslerinde hazırladıkları eserlerle dolu bu sergide sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Tema: ZAMANIN DOKUSU Öğrencilerimiz, farklı yüzey ve malzemeler kullanarak "ZAMANIN DOKUSU" teması altında sanatsal çözümlerle kişiliklerini yansıttılar. Sergimizde, bu özgün eserleri keşfetmek için tüm Işıkkentlileri bekliyoruz. Sergi Açılış Kokteyli: Tarih: 7 Mayıs Salı Saat: 19:00 Yer: Yaşar Üniversitesi Bornova Kampüsü Sanat Galerisi Sergi ziyaretleri 13 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecektir. Sergimize tüm Işıkkentlileri bekliyoruz!