TIMUN KONFERANSI 22.09.2016

Özel Işıkkent Anadolu Lisesi MUN kulübü olarak 2016-2017 eğitim-öğretim yılında katılacağımız konferansların ilki, bu yıl yirmi üçüncüsü düzenlenen ve 01-04 Aralık tarihleri arasında Üsküdar Amerikan Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan TIMUN Konferansı’dır. MUN kulübümüz bu konferansta Güvenlik Konseyi ülkelerinden biri olan Mısır delegasyonunu temsil edecektir. Bu yıl konferans komitesine yapılan başvurular arasından okulumuzun 12. sınıf öğrencilerinden Arda Serter, GA2 –Social & Humanitarian’a (Sosyal ve İnsani İlişkiler Komitesi’ne) başkanlık etmek üzere; 11. Sınıf öğrencilerimizden Ege Ergür ve Efe Ergür ise International Court of Justice’de (Uluslararası Adalet Mahkemesi’nde) Judge (Hakim) olarak TIMUN organizasyonu tarafından seçilmişlerdir. Ülkemizden ve yurtdışından birçok seçkin okulun katıldığı bu önemli platformda öğrencilerimizin okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, bu önemli ve bizleri gururlandıran görevlerde kendilerine başarılar diliyoruz.