TEOG ÖNCESİ MORAL TOPLADILAR 25.04.2016

8. Sınıf öğrencilerimizle TEOG sınavları öncesinde “Moral Buluşması” gerçekleştirdik. Önce öğrenciler Uzman Psikolog-Zihin ve Beden Terapisti Nur İbaoğlu Zahnd liderliğinde “Stressiz Başarı” temalı bir etkinlik yaptılar. Bu etkinlikte stres kaynakları, etkileri ve stresi yönetmekle ilgili kısa teorik bilgiler, stresle başa çıkmada etkili ve uygulanabilir bazı yöntemler üzerinde durdular. Nur Hanım öğrencilere stresi yönetmede olumlu düşünmenin önemi, hareket etmek, doğru nefes almak gibi yöntemler ve yaşantılar gösterdi. Ardından tüm öğrenciler yaptıkları rahatlama egzersizi ile girecekleri TEOG ve yaşamlarında karşılaşacakları başka stres anlarında yaralanabilecekleri bir tekniği deneyimlediler. Etkinliğin bu bölümünden sonra 8. Sınıf öğretmenleri de gruba dahil oldu, TEOG için tüm öğretmenler ve okul yönetimi öğrencilerle iyi dileklerini paylaştılar. Etkinlik tatlı bir sürprizle sona erdi. Öğrencilerimize huzurlu, başarılı ve çalışmalarının karşılığını alacakları bir sınav süreci diliyoruz.