TEL KULLANARAK AYAKKABI TASARIMI: KÜLTÜRLERARASI İLETİŞİMDE YARATICI BİR YAKLAŞIM 24.04.2024

Yaşar Üniversitesi Fuaye Alanı'nda düzenlenen “Kültürlerarası İletişim ve Etkileşimin Strüktürü: Gösterge Üretme Atölye Çalışması Dijital Foto ve Enstalasyon Sergisi’ne Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Burçin Şahin ve Lise Öğrencimiz Defne Özer katıldı. Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sergi Küratörü-Göstergebilimci Doç. Dr. Songül Aslan ile Resim ve Enstalasyon Sanatçısı Ahmet Dilek eşliğinde, kendi giydikleri bir çift ayakkabıyı tel kullanarak tasarlayan öğrenci ve öğretmenimiz, 25 Nisan Perşembe günü düzenlenen sergi açılışında katılım belgelerini aldılar. Öğrencimiz Defne’yi ve Burçin öğretmenimizi tebrik ediyoruz.