SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KONUSUNDA GÖRÜŞLERİNİ RAPOR OLARAK SUNDULAR 29.03.2022

Gelecek nesiller için yaşamı sürdürülebilir biçimde iyileştirmek amacıyla lise Matematik bölümümüz yürüttükleri MYP Tasarruf Hizmet Eylem projesinde; hazırlık, 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizden oluşan 8 grup 46 öğrenci okulumuzdaki elektrik, su, kağıt tüketim miktarlarını incelediler. Alınmasını önerdikleri önlemlerle ilgili gelir gider bağını matematiksel olarak kurarak tespit ve önerilerini rapor haline getirdiler. Grup temsilcileri raporlarını, idari işler müdürü, insan kaynakları yöneticisi ve sürdürülebilirlik komitesi başkanı, okul müdürü, eğitim koordinatörü ve müdür yardımcımızdan oluşan komiteye sundular. Her grup kendi raporunu sunarken grupların tespit ve önerilerini dinleyen komite üyeleri alınabilecek önlemlerle ilgili notlarını aldılar. Komite üyeleri yapacakları görüşmeler sonucunda, uygulanabilir önlemleri değerlendirecekler. Geri dönütler doğrultusunda gruplarımız projenin üçüncü aşamasına başlayacaklar.