ŞİMDİ DESTEK ZAMANI KAMPANYASIYLA YARALARI SARACAĞIZ 17.05.2023

Işıkkent Eğitim Kampüsü olarak Türkiye’nin Çocukları Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle, Hatay/Antakya bölgesindeki çocuk ve gençlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlediğimiz “Şimdi Destek Zamanı” yardım kampanyasıyla yaraları saracağız. Işıkkent Eğitim Kampüsü, Ortaokul ve ilkokul Aile Birliklerinin destekleri, Ortaokul Öğrenci Birliği ve gönüllü öğrencilerin emekleriyle tamamlandı. 3-18 yaş arası çocuk ve gençlerin kıyafet, çamaşır ve terlik ihtiyaçlarından oluşan koliler, Türkiye’nin Çocukları Yardımlaşma Derneği'nin 20 Mayıs tarihinde Hatay/Antakya’da düzenleyeceği etkinlikte sahiplerini bulacak. Kampanyamıza destek veren İlkokul ve Ortaokul Aile Birliklerimize ve gönüllü öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.