SERVİS HOSTES VE ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ 08.10.2021

Okulumuz rehberlik birimi ve idarecileri tarafından Özmen Grup servis firmasının şoför ve hosteslerine yönelik bir eğitim verildi. Eğitimde servis kuralları, hostes ve sürücü görev ve sorumlulukları, pandemi döneminde servislerde hijyen uygulamaları ele alındı. Öğrencilerimizin yaş gelişim özellikleri, her yaş grubunun davranış özellikleri ve uymaları beklenen servis kuralları hakkında bilgi aktarıldı. Öğrenci servislerinin de okulun bir uzantısı olarak kabul edildiği, dolayısıyla okul kurallarının geçerli olduğu vurgulanarak; hostes, şoför, idari ve rehberlik birimlerinin sürekli işbirliği içinde çalışmasının önemi üzerinde duruldu. Ayrıca vaka çalışmaları ile durum değerlendirmeleri yapılarak doğru tutumlar örneklendirildi. Tüm sürücü ve hosteslerimize katılımları ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.