SEÇKİN TÜRK ÜNİVERSİTELERİNİ KAMPÜSÜMÜZDE AĞIRLADIK 24.10.2022

Education Days 2022 kapsamında ülkemizin seçkin devlet ve vakıf üniversitelerini kampüsümüzde ağırladık. Lise Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz tarafından meslek rehberlik çalışmaları çerçevesinde, İzmir, İstanbul, Ankara ve Kıbrıs üniversitelerinden en seçkin 22 okulun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Üniversiteleri Fuarı bu yıl kampüsümüzde öğrencilerimize ve velilerimizin ziyaretine açık olarak gerçekleşti.

Acıbadem Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Okan Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi, Koç Üniversitesi, ODTÜ, Özyeğin Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Suny Çift Diploma Programı temsilcileri lise öğrencilerimizle bir araya gelip onlara üniversitelerini tanıttılar, üniversite yaşamı, lisans eğitim süreçleri, burslar hakkında bilgi verdiler. Kampüsümüze konuk olan tüm üniversitelere içtenlikle teşekkür ederiz.