SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ 03.05.2018

Işıkkent Eğitim Kampusü Anaokulu öğrencilerimiz, eğitim öğretim yılı boyunca haftada bir ders saati satranç eğitimi aldılar ve eğitimleri süresince öğrencilerimizin edinmesini hedeflediğimiz duygusal, bedensel ve bilişsel kazanımlarını, 03 Mayıs 2018 Persembe günü gerçekleşen turnuvada sergilediler. Turnuvaya anaokulu öğrencilerimizle birlikte, Panda Anaokulu öğrencileri de katılırken, Türkiye Satranç Federasyonu lisanslı hakemler onlara eşlik etti. Kazanmanın ya da kaybetmenin önemli olmadığı, öğrenirken eğlenmenin önem kazandığı turnuvayı keyifle tamamladılar. Şölen havasında gerçekleşen turnuvaya katılım sağlayan, tüm öğrenciler başarı belgelerini ve hediyelerini Işıkkent Anaokulu Müdürümüz Handan Yılmaz’dan aldılar.