SATRANÇ TURNUVASI 06.03.2016

Türkiye Satranç Federasyonunun 2015-2016 etkinlik dönemi Türkiye Küçükler Takım Yarışmaları İzmir Müsabakaları oynanmaya başlandı. En az dört kişiden oluşan 114 takım ile 14 farklı ligde yapılan yarışmalara Işıkkent Eğitim Kampusü olarak beş farklı takım ile katıldık. Müsabakaların ilk kısmı 5-6 Mart tarihlerinde Hasan Sağlam Öğretmen Evi'nde oynandı. İlk derecemizi Kemeraltı adı altında oynanan ligde birbirinden güçlü takımları geride bırakarak 3. olan Sarı Martılar aldı. Bu başarımızda katkısı bulunan Sarı Martılar takımındaki sporcu öğrencilerimiz: Yağız Bentürk, Oktay Çakım, Hakan Umur, Bora Tavus ve Sarp Uygun'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bozdağ isimli ligde ise mücadele eden Yeşil Martılar Takımımızda ise Ata Bektöre, Ahmet Efe Yıldırım, Ron Danon, Bora Süha Cem, ve Kuzey Bakırsoy da okulumuzu başarı ile temsil ettiler. Müsabakaya katılan tüm sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyor ve onlara destek veren velilerimize teşekkür ediyoruz.