SANATÇI EMRE ORHUN İLE ÇEVRİM İÇİ BİR ARAYA GELDİLER 15.12.2021

11. sınıf DP öğrencilerimiz İngilizce B dersi 3. ünite ‘Human Ingenuity’ ile bağlantılı olarak, Lyon’da yaşayan ünlü sanatçı Emre Orhun ile derslerinde çevrim içi bir araya geldiler. Öğrencilerimiz kendisine ‘Should art be beautiful?’, ‘For a long time art has been considered an essential part of all culture in the world. However, nowadays people's values have changed and we went to consider science, technology and business more important than arts. What do you think are the causes of this? What can be done to draw people’s attention to art?’ tarzı sorular yönelterek uluslar arası farkındalık ve ATL becerilerini geliştirdiler. Sayın Emre Orhun’a dersimize kazandırdığı değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.